• +Bus. support 20 83 88 08 - People: 42 83 20 45
  • hmj@contexe.dk

Headhunting

Headhunting

Få ansat samt integreret den rette profil!

Contexe People er en gren af Contexe Business Support, hvor fokus er at tilbyde virksomhederne hjælp til de stabsfunktioner, der får virksomheden til at hænge sammen. Så om det gælder virksomhedens processer eller virksomhedens medarbejdere, så er vores fokus – Sammenhængskraften.

Vores rekrutteringskonsulenter er stadigt aktive i virksomheder og har derfor fingeren på pulsen omkring, hvad der kræves for at udføre de pågældende funktioner. Vores hjemmebane er erhvervslivet i

Susanne Brendholdt

Susanne Brendholdt

Director of Contexe People

Mob: 2045 4577

sb@contexe.dk

Vores unikke tilbud!

”No cure—no pay”

Hvis der ikke findes relevante kandidater indenfor 30 arbejdsdage (+rest mrd), så kan I vælge anden samarbejdspartner uden beregning*.

* Kunden må ikke selv være årsdagen til et forhalet forløb eller have ændret betingelserne. Gælder ikke de eksterne omkostninger, der skal betales forud.

Tilbud i basispakken

Vi har valgt at lave en basispakke, der vil dække behovet for mange virksomheder. Vi vil altid anbefale, at virksomheden sikrer, at der er afsat tid til OnBoardingen af medarbejderen efter underskrift. Desto mere fokus på medarbejderen under Onboarding jo hurtigere integration i virksomheden.

I mange tilfælde kan man vælge at tilkøbe vores mentoring ordning, der sikrer fokus på såvel en faglig samt social integration.

Vi benytter Thomas International til at teste kandidaterne. Vi udfører tests for personlighed, IQ samt gruppedynamikker.


Priser (Rekrutteringspakker)


*Vi leverer en særlig “hunter-pakke, hvor vores erfarne researchers samt recruiters i samarbejde finder egnede kandidater, men det er virksomheden selv, der står for resten af processen. Disse forløb indebærer ren “headhunting” samt leverance af min. 3 egnede kandidater. Som vores andre ydelser så leveres “No cure – No pay” på processen. Dog ingen garantiperiode, da virksomheden selv står for ansættelsesforløbet.


Rammerne og opstart

Hos Contexe People såvel som Contexe Business Support sætter vi samvær og tryghed højt. Vi ønsker tillidsfulde forhold med både kunder samt ansøgere.

De første samtaler holdes i gode og centrale rammer i vores lokaler i enten Odense C eller Fredericia mens den sidste runde forventes at afholdes hos kun kunden. Contexe People har et fast og effektivt koncept, der gør at der allerede ved underskrift på kontrakt bestemmes det faste forløb med aftalte milepæle samt opgaver på begge sider af bordet via vores automatiseret ”16” punkters plan:

I hjertet af Odense har vi moderne lokaler hos Coworking Plus.

Læs mere om vores lokationer:

Lokationer

For dækning af Trekantsområdet har vi dejlige lokaler praktisk liggende ud til motorvejen lige før lillebæltsbroen.

Contexe headhunter indenfor områder, hvor vi selv har senior erfaring, så vi kan hjælpe kandidaten bedst muligt i gang. Vi bruger ikke begrebet “Headhunting” så meget, da det har en negativ klang, men defacto, så er det hvad vi gør i 9 ud af 10 stillinger. Vi “prikker” til egnede kandidater og gør meget ud af dialogen.

Er du virksomhed så læs mere om priser samt betingelser for rekruttering her

En Basispakke indeholder følgende:

  1. Annoncering på Jobindex, LinkedIn og hjemmeside
  2. Min 2 kvalificerede kandidater til præsentation hos virksomheden. Kandidaterne har udført en Thomas International personlighedstest. Færdighedstest kan tilkøbes.
  3. God behandling af kandidater der får afslag.
  4. Opfølgning på kandidat samt virksomhed efter hhv. 1 og 3 måneder.
  5. Garanti på 3 måneder (ekstra måneder kan tilkøbes)
  6. Onboarding kan tilkøbes
  7. Mentoring ordning kan tilkøbes

headhunting/ rekruttering

Er du virksomhed så læs mere om priser samt betingelser for headhunting/ rekruttering her

Er du kandidat så læs mere om processen her

Ring på 42 83 20 45 eller book en online tid her

Translate »