• +Bus. support 20 83 88 08 - People: 42 83 20 45
  • hmj@contexe.dk

Mentor ordning

Mentor ordning

Mentor ordningen er unik for ContexePeople og er en reaktion på, at der mangler erfaren arbejdskraft i markedet.

Lige nu er der stor mangel på specialister indenfor både digitalisering samt økonomisk styring/ controlling. Derfor tilbydes et nyt koncept, hvor et alternativ mulighed til den ”sædvanlige profil” (ung person med en seniors erfaring) – er at yde en udvidet onboarding, hvor en senior profil tilknyttes x antal timer i en periode på x måneder.

Vi er netop ved at udvide databasen med velegnede profiler, der er mere end villige til at øse ud af deres viden samt erfaringer. På denne måde sikrer vi en god overdragelse af viden på arbejdsmarkedet til gavn for alle parter. Dette vil også hjælpe både kandidaten samt virksomheden til at få en bedre onboarding samt integration i virksomheden – igen til gavn for alle parter. “Continious execution

Contexe vil rekruttere indenfor områder, hvor vi selv har senior erfaring.

Hvis du er en ”Senior profil” med +15 års erfaring indenfor Økonomi og/eller Digitalisering, så lav meget gerne en kort ansøgning via dette link eller kontakt os på telefon eller linkedIn for at høre mere.

Hvis du er virksomhed og gerne vil høre mere omkring mulighederne i denne ordning, så kontakt os på 20 83 88 08 eller book en tid.

Læs mere om konceptet her!

Translate »