• +Bus. support 20 83 88 08 - People: 42 83 20 45
  • hmj@contexe.dk

Nyheder

Nyheder

August 2023

Contexe Business Support findes nu også i Odense C, hvor vi først og fremmest er tættere på vores lokale kunder og tættere på potentielle kandidater.

Udvidelsen sker på grundlag af den lagte strategi med at være førende indenfor Business Support & Recruiting på især Økonomi samt IT i Syddanmark.

Læs mere her!


Juni 2023

Vi er rigtigt glade for at kunne byde velkommen til Susanne Brendholdt, der får ansvaret for segmentet, Contexe People.
Fokusområdet bliver #headhunting#onboarding#mentoring samt gruppe-dynamikker i tæt samarbejde med de øvrige specialiserede segmenter.

Susanne har +25 års erfaring med mennesker og de seneste +10 år har hun arbejdet med rekruttering som hhv. virksomhedskonsulent samt headhunter/ rekrutteringsspecialist.

Hun lægger stor energi og hjerte i dialogen med kandidaterne, derfor passer hun perfekt ind i Contexe´s kultur, hvor mennesket kommer først, og der oparbejdes gensidig tillid og tiltro med både kunder og kandidater ud fra en struktureret proces.

Susanne skal arbejde videre med vores effektive koncept, hvor tillid og struktur er afgørende for en effektiv rekruttering samt fastholdelse af en kandidat.

Contexe People er og skal være unikke i tilgangen til både kunder og kandidater:
·      Vi holder aftaler både mod kunder samt kandidater
·      Vi sætter høje krav til os selv – men også andre
·      Vi spiller med åbne kort omkring priser
·      Vi kører med konceptet ”No cure – no pay”, da vi mener hvad vi siger

Vil du høre mere om konceptet eller have et konkret tilbud så kontakt Susanne på telefon: 2045 4577 eller sb@contexe.dk.


Maj 2023

Vi er glade for at byde velkommen til Birgitte Rebekka Lundstrøm, som starter i Contexe Business Support d. 1. Juni for at lede vores afdeling for Finansiel Support.

Birgitte har mere end 20 års erfaring med finans, hvor hun har været med til at optimere de fleste funktioner og har stærk fokus på effektivisering samt controlling. Birgitte har en baggrund som revisor kombineret med HD-R og er senere MBA.

Kontakt Birgitte R. Lundstrøm på blu@contexe.dk / 4283 2045 for at booke en aftale, uanset om du skal effektivisere økonomifunktionen eller du mangler interim kompetencer inden for ledelse, controlling eller bogholderi.


April 2023

Contexe People er nu klar til introduktion på markedet:

Læs meget mere her: …det handler om mennesker – Contexe Business Support


Marts 2023 Contexe Consulting skifter navn til Contexe Business Support

Hvorfor går vi så det? – og gør det den store forskel?

Samarbejdet med vores kunder har udvidet sig gennem de seneste år. Vores spidskompetence er kombinationen af forretningsforståelse, økonomi og evnen til at få ting til at ske. Herudover er mennesker samt samarbejde altid en vigtig del af både hverdagen og udviklingsprojekter – der skal sammenhængskraft samt gode processer til. Derfor udvider vi også med Contexe People, hvor rekruttering af personale til virksomheders støttefunktioner er i fokus sammen med analyse af gruppedynamikker.

Contexe People vil have som hovedbeskæftigelse at rekruttere administrative medarbejdere, der skal udgøre sammenhængskraften i virksomhederne. Vi fokuserer på områder, hvor vi selv er stærkest.

Herudover har ContexePeople områder, som vi vil tage med ud til vores dejlige kunder i regi af Team/ projektsammensætninger, da vi vil bruge nogle af de samme værktøjer til at sætte de rigtige teams – både i afdelinger og i projekter.

Vi glæder os fantastisk meget til at starte denne rejse.

Læs mere her.

Translate »