• +Bus. support 20 83 88 08 - People: 42 83 20 45
  • hmj@contexe.dk

News

Ny lokation i Odense

Contexe Business Support findes nu også i Odense C, hvor vi først og fremmest er tættere på vores lokale kunder og tættere på potentielle kandidater. Udvidelsen sker på grundlag af den lagte strategi med at være førende indenfor Business Support & Recruiting på især Økonomi samt IT i Syddanmark.Arkivfoto fra Coworking Plus

Coworking Plus er vores base dækkende Odense samt Nord-, Øst- og Sydfyn. Coworking Plus ligger i Odense C, ca. 5 minutters gang fra banegården og har 100 gratis parkeringspladser.

På kontoret afholdes typisk samtaler med kandidater samt virksomheder.

Besøg os på: Kochsgade 31 D, 5000 Odense C.

Videnpark Trekantområdet ligger i Fredericia ud til motorvejen. Hvis du kommer fra Jylland, så ligger den på sidste afkørsel til højre før Lillebæltsbroen. Der er gratis parkering for kunder samt kandidater.

Videnparken er vores faste base for Trekantsområdet, hvor vi faciliterer møder og har samtaler med kandidater og virksomheder.

Besøg os på: Vesterballevej 5, 7000 Fredericia

Velkommen til Susanne Brendholdt

I dag er en rigtig god dag i Contexe. 🎊

Vi kan byde velkommen til Susanne Brendholdt, der får ansvaret for segmentet, Contexe People.

Fokusområdet bliver #headhunting#onboarding#mentoring samt gruppe-dynamikker i tæt samarbejde med de øvrige specialiserede segmenter.

Susanne har +25 års erfaring med mennesker og de seneste +10 år har hun arbejdet med rekruttering som hhv. virksomhedskonsulent samt headhunter/ rekrutteringsspecialist.

Hun lægger stor energi og hjerte i dialogen med kandidaterne, derfor passer hun perfekt ind i Contexe´s kultur, hvor mennesket kommer først, og der oparbejdes gensidig tillid og tiltro med både kunder og kandidater ud fra en struktureret proces.

Susanne skal arbejde videre med vores effektive koncept, hvor tillid og struktur er afgørende for en effektiv rekruttering/ headhunting samt fastholdelse af en kandidat.

Contexe People er og skal være unikke i tilgangen til både kunder og kandidater:
·      Vi holder aftaler både mod kunder samt kandidater
·      Vi sætter høje krav til os selv – men også andre
·      Vi spiller med åbne kort omkring priser
·      Vi kører med konceptet ”No cure – no pay”, da vi mener hvad vi siger

Vil du høre mere om konceptet eller have et konkret tilbud så kontakt Susanne på telefon: 2045 4577 eller sb@contexe.dk.

Som virksomhed kan du læse mere her!

Som kandidat kan du læse mere her!

Læs mere om vores koncept her!

Tag godt imod Susanne. 😊

1
Translate »